Uiteindelijk is door t Nicolle Huisman, het baasje van Angelita besloten om voor haar hond toch maar te kiezen voor een speciale hondenrolstoel! Hiervoor hebben wij Hondenrolstoel.nl opdracht gegeven om deze voor Angelita te vervaardigen.

Doordat we niet t volledige bedrag voor de speciale prothese hebben kunnen binnenhalen maar wel net genoeg hebben binnengehaald voor 2 rolstoelen, is na overleg besloten om ook voor de hond van Astrid van der Meijden (Terry) een hondenrolstoel aan te schaffen.

Namens Nicolle en Astrid een hartelijke dank voor de geschonken donaties en zie hieronder haar hond nou eens blij zijn!

*********************************************

21/12/19
Helaas was het financieel behalen van prothese niet volledig gelukt. Dus hebben we verder gekeken naar andere mogelijkheid voor Angelita. Hier kwamen we uit op een hondenrolstoel voor hondenrolstoel.nl .
Door de hoogte van het opgehaalde bedrag kon ik niet alleen mijn eigen hond helpen maar ook een andere hond Terry die het nodig had. (foto’s van Terry volgen nog)

Hond Angelita 2 050919          Hond Angelita 1 050919                               

Helaas geen prothese maar wel 2 mooie rolstoelen.
We moeten nog even oefenen maar uiteindelijk zal ze snappen dat het is om haar te helpen.

Iedereen heel erg bedankt!!

Met vriendelijke groet, Nicole Huisman

13/03/20 – Helaas hebben wij tot op heden geen beelden mogen ontvangen hoe Angelita er verder mee loopt en ook van hond Terry hebben wij helaas geen beelden meer mogen ontvangen …

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne