30/12/19
Grotendeels, dankzij jullie donaties is het mogelijk gemaakt dat wij de brace voor La Toya hebben kunnen maken.

     
Afgelopen week is deze verstuurd en zal binnenkort in Curacao worden afgeleverd, we hopen u snel hiervan de foto’s en filmpjes te kunnen laten zien!!

13/03/20 – Helaas hebben wij tot op heden geen beelden mogen ontvangen hoe La Toya er mee loopt…

*******************************

La Toya had op Curaçao een zwervers bestaan.

Daarna bracht ze jaren door in het dierenasiel. Alle asielhonden lijden onder stress, er is geen mand om in te slapen, er staan hoge hekken en er ligt een betonnen vloer. Het was een uitzichtloze situatie voor haar.
De blik in haar ogen was extreem triest. Wij besloten La Toya te helpen!

Op de opvang aangekomen ontpopte het stille hondje zich in een race monster. Ze genoot van alle aandacht. De vrijheid op de boerderij deed haar veel goeds. La Toya is mensgericht, ze ligt het liefst de hele dag op de bank te knuffelen!

Helaas besloot La Toya een enorme sprong te nemen van onze tribune. Haar gewricht van haar Rechter voorpoot is toen beschadigd en bot naar voren geschoven. Een mega dure operatie heeft niet geholpen.
Na maanden revalideren, met klemmende spalken heeft ze nog steeds veel last en ongemak.
Haar rechter polsgewricht zakt door en is erg instabiel.

Onze wens is een op maat gemaakte brace voor La Toya.
De brace zal ervoor zorgen dat haar pootje weer in de juiste stand blijft staan, deze biedt veel steun, zodat ze weer fijn kan gaan spelen en wandelen.

Tamara Nuijten van Pippi’s opvang in Curaçao
www.pippisopvang.com

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne