29/03/20
Hierbij de foto van Angel in zijn Hondenrolstoel en een lief bericht van zijn baasje!

Angel heeft haar rolstoeltje maar moet nog even wennen aan wat nu plotseling aan haar lichaampje vast zit. Beetje bij beetje door de liefdevolle hulp van Sabine komt het wel in orde!

Onze oprechte dank aan de mede donateurs die de aankoop mogelijk maakte. Onze Nederlandse vrienden die gedoneerd hebben via stichting Nala. Nadine en Geert, Martine en Fabienne.❤️❤️❤️

********************

15/03/20

Gelukkig hebben we middels de donaties een rolstoel voor Angel kunnen aanschaffen en is deze dit weekend verstuurd naar t baasje in België.

********************

Kleine Angel, het leven is eigenlijk nooit makkelijk voor je geweest, als hondje in Roemenië heb je al veel meegemaakt. Op een avond ging het helemaal mis, jij als enige weet wat er is gebeurt, ben je aangereden, heeft iemand je dit opzettelijk aangedaan? Je hebt een gebroken rug en twee verlamde achterpootjes … De dierenarts heeft al aangegeven dat het met je lijfje niet meer goed zal komen, je zult nooit meer lopen. En je baasje, als je die al had, is je nooit komen zoeken, waarschijnlijk stond je er al een tijdje alleen voor?

Gelukkig mag je van de kliniek tijdelijk bij hun verblijven, maar dat kan niet zo blijven, je moet weer plaats maken voor andere hondjes in nood. En dan? De shelters in Roemenië zijn vaak een hel op zich; je moet knokken voor je eten, maar met je verlamde pootjes ga jij dat niet redden.Je kunt je zelf niet warm houden door maar weer een extra rondje te rennen, en het wordt gemakkelijk min 30 in de winter. Geen daken op de kennels, de wind die er dwars doorheen blaast. Je maakt geen schijn van kans…

Maar als je een rolstoel zou hebben, dan gaan de deuren voor je open; je zou weer kunnen lopen, sterker nog met een rolstoel rij je (met een auto) regelrecht Roemenië uit naar een land waar mensen klaarstaan om voor jou te zorgen. Je hebt nog geen idee, maar er staat een geweldige stichting (Belstara Vzw) klaar om jou op te vangen, ze betalen je vlucht, de inentingen en testen die je nodig hebt om in het vliegtuig te worden toegelaten, maar zoals bij veel stichtingen het is geen vetpot en zo’n rolstoel is een behoorlijke uitgave. Maar je hebt hem nodig, kunt niet zonder.

Je hebt al zóveel doorstaan en overleefd, hoe fijn zou het zijn als wij nu met zijn allen zo’n prachtig stoeltje bij elkaar zouden sparen, voor jou, zodat je weer een toekomst hebt?

   

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne