Thala heeft haar spalkjes gekregen, en kijk eens hoeveel rechter haar pootjes staan. Nu moet ze gaan oefenen, langzaam opbouwen is cruciaal.
Het maken van een mooi filmpje is daarbij voor nu ingeschoten en Thala zal rustig samen met Norma moeten gaan trainen om deze spalkjes eigen te maken, echter voor een knuffelpartij liet zij zich wel graag filmen 🙂

Het is overigens heel grappig om te zien hoe onze collega’s het naar hun zin hebben bij Norma’s Universum, de dierenopvang van Norma Miedema. Zij biedt ieder dier dat het nodig heeft een veilig plekje; ’t schaap met de 6! poten, de pony met de doorgezakte hoefjes, blinde paarden, talloze honden en katten vrijwel ieder dier in nood kan er terecht. Maar of het nou helemaal tot onze collega’s Patrick en Denise doordringt dat het specifiek voor dieren is?! Ze hebben het wel erg naar hun zin, therapeutisch koeienknuffelen doet kennelijk wonderen voor een mens, je ziet de vermoeidheid eraf glijden.

De spalkjes van Thala worden, buiten de reeds binnengehaalde donaties om, volledig gefinancierd door de donaties die wij als Stichting Nala van onze donateurs eenmalig of maandelijks hebben ontvangen!!!

Dank jullie wel daarvoor dat we dit gezamenlijk hebben kunnen bereiken!

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne