Doneer aan onze stichting

Wat doen we met uw donatie aan onze stichting?

Indien u niet uw persoonlijke gegevens bij ons achter wilt laten maar ons wel een warm hart toedraagt met een (maandelijkse) donatie dan kunt u uiteraard ook uw donatie zelf naar ons overmaken zodat wij verder geen inzage hebben in uw persoonlijke gegevens!
Stichting Nala
IBAN – NL54 INGB 0009 1946 48

Wanneer u een bedrag doneert aan Stichting Nala, en dus niet aan een specifieke crowdfunding, dan besteden wij dit geld aan het financieren van projecten voor binnen- en buitenlandse stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood.
U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het vervangen van rolstoelen voor een asiel, of het vervaardigen van een prothese of brace voor een hond in een buitenlands shelter die in het land van herkomst geen enkele kans heeft op adoptie vanwege zijn handicap.
U kunt erop vertrouwen dat uw bijdrage goed wordt besteedt aan één van onze projecten.
PS: Zodra wij een project hebben ondersteunt maken wij dit uiteraard kenbaar op onze website, Facebook en Instagram pagina!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne