Ecko heeft zijn rolstoel en kan er al perfect mee overweg!

Vivienne van hondenrolstoel.nl, waar we Ecko zijn hulpmiddel hebben ingekocht, vertelde ons dat Ecko er direct vandoor scheurde, regelrecht op een boom af en die heeft hij ter plekke besprenkeld!! De nood moet maar hoog zijn! Hij demonstreerde dat je prima kunt plassen in een rolstoel. Het geeft wel aan dat Ecko het prima naar zijn zin heeft met zijn rolstoel.

Eind goed al goed dankzij jullie allemaal!!

 

Yes, het is gewoon gelukt dankzij jullie donaties!!!!

Wat ontzettend gaaf is dit om te melden dat het ons gewoon in 1 weekend is gelukt om het benodigde bedrag van € 450,00 voor de rolstoel van Ecko binnen te halen!
Wij zullen gelijk maandag contact opnemen met de leverancier om dit te gaan bewerkstelligen zodat jullie binnenkort het nieuwe verhaal van Ecko met zijn rolstoel kunnen lezen!

Afgelopen zaterdag 11/10 is Patricia samen met Ecko naar de leverancier van hondenrolstoel.nl geweest om voor hem een rolstoel naar maat aan te meten. We houden u op de hoogte van het resultaat!

Update: As Zaterdag 19/10 krijg Ecko zijn rolstoel!!!

Zie hieronder de foto’s!

      

 

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne