Kent u haar nog, Mira uit de Oekraine?
Een paar maanden geleden werd er gezocht naar een opvangplek voor haar, zodat ze weg kon waar ze zat.

En het is gelukt! Hoe fijn is dat? Als rechtgeaarde Oekraiense woont ze nu bij de voorzitster van Stichting Dogs from Spain in België, ze is dus heel internationaal bezig geweest??

Mira heeft een gebroken rug en is volkomen verlamd aan haar achterpoten. Die sleepten achter haar aan en waren helemaal stuk geschaafd.

Toevalliger wijs zijn wij benaderd door de familie Vossen die na het overlijden van hun hond een hondenrolstoel over hadden en of wij daarvoor een goede bestemming wisten.

En kijk haar nu eens gaan, dit zijn Mira’s eerste lopende stapjes met een rolstoel, en het is direct weer echt een hond. Volgens Anke Zeldenrust, haar nieuwe baasje, was Mira zelf nog het meest verbaasd over wat er nu ineens weer allemaal kon??

Klik hier om Mira weer eens lekker te zien rondrennen!

Deze rolstoel hebben wij aan haar gestuurd omdat er snel iets nodig was vanwege de wonden aan haar poten, en wij hadden de rolstoel echt nét ontvangen van een hele lieve dame die hem aan ons had gedoneerd, Vera Vossen!

Helaas is de rolstoel net niet helemaal geschikt voor Mira, dus een andere is onderweg, maar ze is er voor nu mee gered en belangrijker nog, ze geniet!

En wij genieten weer van haar. Soms kan het leven zo mooi lopen. We wensen Mira nog een heel lang en gelukkig leven, maar dat moet vast lukken nu ze zo ongeveer in de absolute hondenhemel woont bij Anke Zeldenrust.

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne