Gisteren, Woensdag 30 oktober 2019, hebben wij de aan Stichting Nala gedoneerde hondenrolstoel van mevrouw G. Nijhuis gelijk weggegeven aan Norma Miedema van Norma’s Universum.

https://www.facebook.com/hetnieuweuniversum.nl/

Deze rolstoel is gelijk uitgegeven aan een van haar honden, en de gelukkige is geworden: Diana.

Wij wensen Diana heel veel plezier met deze hondenrolstoel waardoor zij niet meer met haar achterwerk en achterpoten over de grond hoeft te slepen!

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne