Help mee

Een ongelukkige sprong, een noodlottig ongeluk of mishandeling. In zowel Nederland als in het buitenland zijn er dieren die pijn lijden. Zo verdrietig! Soms kun je echt niet meer spreken van een dierwaardig bestaan. Maar we kunnen ze helpen!

Ieder dier verdient een kans. Door het redden van een dier verander je niet de hele wereld, maar wel de wereld van dat dier. Lees hier de verhalen en help mee. Samen zorgen we ervoor dat deze dieren weer uitzicht hebben op springen, kwispelen, snorren en spinnen.

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne