Wat goed zeg!

Dankzij jullie donaties is het gelukt om voor Tadzi de Uil van Brigitte Furnemont van ATJ Owls de brace te laten maken.
Zie hieronder het tijdelijk behaalde resultaat van de maatname en 1e tijdelijke testbrace en het gemaakte gipsmodel voor de basis van de uiteindelijke brace!

            

Hieronder is het het uiteindelijke resultaat te lezen!

28/11/2019

U moet even door het niet al te zonnig kijkende koppie van Turbo Tadzi kijken, want hij is echt wel erg blij hóór, en zijn baasje Brigitte ook! Denise heeft zijn brace-je gisteren aan hem overhandigd en het ging allemaal hartstikke goed. Tadzi heeft al een beetje kunnen oefenen met een tijdelijke brace dus dit gaat helemaal goed komen, een liggend bestaan is geen leven voor een uil, en dankzij iedereen die heeft meegeholpen kan Tadzi die periode gelukkig afsluiten….Geweldig toch?

Dank u wel!

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne