Hebben we toch mooi € 115,00 met elkaar opgehaald voor Sulala Animal  Rescue!
Vandaag 29/08/22 hebben wij t bedrag overgemaakt naar Wings for Animals zodat alle donaties tesamen in 1x kunnen worden overgemaakt naar Sulala Animal  Rescue

Daarnaast hebben wij van de familie Pronk een prachtige Hondenrolstoel voor Sulala Animal  Rescue (https://sulalaanimalrescue.com/) mogen ontvangen waar we enorm blij mee zijn.
Wij gaan nu alles overdragen aan Stichting Wings for Animals en zij zullen zorgdragen dat het op de juiste plek van bestemming gaat komen!

******************************************************************************************************************************************

Middenin de Gazastrook werkt een groep van intense dierenliefhebbers met gevaar voor eigen leven om de ontelbare gewonde en gehandicapte dieren te redden. Dierenmishandeling is hier aan de orde van de dag, gewonde dieren door bomaanslagen zijn dat ook en daarnaast heb je de “gewone” verkeersslachtoffers. Allemaal dieren waar geen mens zich om bekommert… niemand behalve het team van Sulala Animal Rescue (https://sulalaanimalrescue.com/)

Maar het zijn zóveel dieren tegenover een kleine groep van vrijwilligers die het met een heel minimaal budget moeten doen, maar dat maakt ze tegelijkertijd ontzettend inventief; het is ongelooflijk om te zien hoe deze mensen van niets iets weten te maken! Hoe ze een tweedehands prothese om weten te bouwen zodat een hond weer kan lopen, geef ze een oude hondenrolstoel waar van alles aan mist en ze maken er een perfect karretje van waar door de nieuwe eigenaar zeer dankbaar ( lees: scheurend door de shelter) gebruik wordt gemaakt, prachtig!
Jammer genoeg zijn er maar weinig rolstoel occasions en dus ligt het overgrote deel van de verlamde dieren de hele dag stil in het zand…

Via Dierenarts Piet Hellemans waar wij (vanuit Stichting Nala & Kamer Dierenorthopedie) veelvuldig mee samenwerken raakten wij betrokken bij
Sulala Animal Rescue en ook Wings For Animals sloot zich bij Piet’s initiatief aan.
En dan is er nog de Telegraaf, een krant die erom bekend staat zich betrokken te voelen bij dierenleed, Dierenarts Piet Hellemans schrijft om de twee weken in VRIJ over dierenthema’s.
Vandaag vertelt hij wat je kunt doen om de straatdieren in Gaza te helpen, Dieren in Gaza hebben hulp nodig; zo draag jij je steentje bij
of klik hier voor t volledige artikel van Piet Hellemans.  Vanuit hier kunt u ook eventueel uw donatie doen.

Gezamenlijk hebben we besloten om een actie op touw te zetten om dit dappere Palestijnse team te gaan helpen en we willen u vragen met ons mee te doen, want zoals Piet het zo mooi heeft verwoordt “door een steentje bij te dragen aan dierenwelzijn laten we de wereld een stukje beter achter.”
Gaan wij een wereld zonder dierenleed meemaken, néé, maar we kunnen wel het dierenleed van een dier verzachten, hopelijk verzachten we door deze actie de wereld van heel veel dieren!!
Want hoe kapot ze van buiten, en vaak ook van binnen, zijn, ze verdienen een kans.

Help ons, heeft u een hondenrolstoel of dierenhulpmiddel die niet meer gebruikt wordt? Overweeg dan om deze te doneren aan een dier die erom zit te springen!
Of wellicht kunt u een kleine donatie doen, het team Sulala Animal Rescue kan er voedsel, medicijnen van kopen, noem maar op.
Voor een eventuele donatie heeft Stichting Wings for Animals een tikkie aangemaakt, zij zorgen ervoor dat het uiteindelijke bedrag in 1 keer wordt overgemaakt naar Sulala Animal Rescue: https://tikkie.me/pay/StichtingWi/roxhV5H7nmhVXx84Yb5c8f
Uiteraard mag u via Stichting Nala ook altijd een donatie doen, uw bijdrage zullen uiteindelijk in 1x overmaken naar Stichting Wings for Animals t.b.v. Suala Animal Rescue

We zijn al ontzettend dankbaar als u het bericht wilt delen.
Samen kunnen we zoveel bereiken!

Inleverpunt Hondenrolstoel of hulpmiddelen voor honden: 

Stichting Wings for Animals Kamer Dierenorthopedie Kamer Dierenorthopedie
t.a.v. Mevr. J. Vegter t.a.v. Dhr. P.M. Kamer t.a.v. Dhr. P. Voorneman
Boendermaker 40 Zadelmakerstraat 78 Schoolplein 7
1505 BH Zaandam 1991 JE  Velserbroek 1441 GV  Purmerend

       

Wilt u meer weten over Sulala Animal Rescue, klik dan hier, of bekijk hier het interview op SkyNews

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne