Over NALA

Stichting Nala
Steunt dierenmobiliteit

Twee pootjes waren afgehakt, een oortje was afgeknipt en eigenlijk was ze een hoopje ellende… toch dachten we dat we voor haar het leven nog dragelijk konden maken. Als orthopedische instrumentenmaker (voor mensen!) togen we met wat hulpmiddelen naar Almere. Maar helaas… het schatje was een paar uur voor we arriveerden overleden. Haar naam was Nala, en voor haar kwam de hulp te laat…

In Nederland, maar zeker ook in het buitenland zijn er heel veel Nala’s die we wél een beter leven kunnen geven. Beestjes die gehandicapt zijn geraakt als gevolg van een ongeluk, een ziekte of door het doorfokken. Of waar je niet aan wilt denken maar wat nog te vaak voor komt: handicaps als gevolg van gruwelijke mishandelingen.

Stichting Nala is in het leven geroepen om eigenaren en stichtingen een platform te bieden om door middel van een crowdfunding een orthopedisch hulpmiddel (een brace of een prothese) voor hun dier te financieren omdat de eigen financiële middelen ontoereikend zijn. Donateurs kunnen zelf kiezen welk project ze willen steunen met bedrag naar eigen keuze. De donaties die wij ontvangen worden volledig besteed aan de projecten; Stichting Nala is een stichting zonder winstoogmerk, alles is in het belang van de dieren.

Help ons helpen!

Succesverhaal

Aris de Griek is aangereden op Kreta toen hij nog maar twee maanden oud was. Toen hij vier maanden oud was heb ik hem zelf meegenomen om hem in Nederland te helpen met zijn zwaar beschadigde voorpoot.

Hier kreeg hij direct een operatie en een teenamputatie. Zijn kussentje was voor twee derde weg en zijn pezen en aanhechtingen waren niet goed genoeg om de poot te gebruiken. Toch was het advies om hem op te laten groeien met de voorpoot omdat hij nog jong en in de groei was. Een lange periode van revalideren volgde. Tijdens de revalidatie heeft Aris een brace op maat gekregen. Hiermee heeft Aris leren lopen, rennen en spelen. Enorm genieten dat hij eindelijk hond kon zijn! Dankzij de op maat gemaakte brace heeft Aris de kans gekregen op te groeien tot een sterke gespierde hond.

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne