Start een campagne

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace, prothese of hondenrolstoel?

Start hier een crowdfundingcampagne en bereik de mensen die jullie verhaal een warm hart toedragen!

Heeft jouw dier een brace, prothese, korset of helm nodig? En ontbreekt het je aan de financiële middelen? Vertel ons iets meer! Wat is er precies aan de hand, wat is er nodig en welk bedrag is er mee gemoeid? Een paar zinnen en een duidelijke foto van jouw (huis-)dier is genoeg om mensen te laten begrijpen waarom jouw harige vriend hulp nodig heeft!

Na ontvangst van jouw campagne sturen wij je graag de algemene voorwaarden en de spelregels toe.

Jouw campagne blijft na live gang 1 maand online staan waarin je de mogelijkheid hebt om deze via (Social-) Media zoveel mogelijk te delen. Aan het eind van de maand (of uiteraard eerder) wordt bekeken of het behaalde doel is gehaald waarna we gaan starten.

 • Ja, ik wil voornaam weer mobiel krijgen! Mijn huisdier heeft een aandoening waar hij graag een oplossing voor vindt.
 • remove
  Upload hier een foto
 • Hidden
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne