Aris de Griek is aangereden op Kreta toen hij nog maar twee maanden oud was. Toen hij vier maanden oud was heb ik hem zelf meegenomen om hem in Nederland te helpen met zijn zwaar beschadigde voorpoot.

Hier kreeg hij direct een operatie en een teenamputatie. Zijn kussentje was voor twee derde weg en zijn pezen en aanhechtingen waren niet goed genoeg om de poot te gebruiken. Toch was het advies om hem op te laten groeien met de voorpoot omdat hij nog jong en in de groei was. Een lange periode van revalideren volgde.

Tijdens de revalidatie heeft Aris een brace op maat gekregen. Hiermee heeft Aris leren lopen, rennen en spelen. Enorm genieten dat hij eindelijk hond kon zijn! Dankzij de op maat gemaakte brace heeft Aris de kans gekregen op te groeien tot een sterke gespierde hond.

Wilt u ook een campagne starten voor uw huisdier ?

Wilt u ook uw huisdier bij ons aanmelden?
Wij nodigen u graag eerst uit voor de intake bij Kamer Dierenorthopedie om te bezien of en wat wij voor het dier kunnen betekenen.

Klik dan boven in de site op Start Campagne!

Word
donateur

Stichting Nala is afhankelijk van donaties. U kunt ons steunen door donateur te worden. Uw bijdrage stelt ons ook in staat om lange termijn projecten te plannen of hulp te bieden bij acute situaties.

Inschrijven

Geef een gift

Er zijn veel kwetsbare dieren die onze zorg nodig hebben. Door ongelukkige omstandigheden is het lastig om deze zorg te krijgen. Stichting Nala helpt, maar kan dat niet zonder uw steun. Help mee en doneer eenmalig aan Stichting Nala!

Steun dierenmobiliteit

start een inzameling

Heeft je dier dringend hulp nodig maar lukt het je niet om het geld bij elkaar te krijgen voor zijn brace of prothese? Geen zorgen, wij helpen jullie stap voor stap een succesvolle crowdfundingscampagne op te zetten.

Start campagne